Verzending

Verzendtermijn
Het verzendtermijn is 'voor 17.00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis', tenzij anders vermeldt bij het product en alleen geldig voor Nederland. Verzendtermijn België is 'voor 17.00 besteld' 2-3 werkdagen later in huis.
Wij leveren geen deelbestellingen uit. Bij bestellingen met meerdere artikelen is het langste verzendtermijn bepalend.

Op de dag van verzending van je order ontvang je hier ook een e-mail van. 
Voor verdere vragen kan je contact met ons opnemen.

Track & Trace
Je krijgt binnen de aangegeven levertijd een e-mail van ons met track & trace gegevens. Heb je deze niet ontvangen binnen de aangegeven tijd? Neem dan contact met ons op. Heb je wel de track & trace gegevens ontvangen, maar het pakket niet ontvangen? Laat het ons dan z.s.m. weten. Wij kunnen binnen 8 dagen na verzending van de e-mail met track & trace gegevens nog controleren wat er met je bestelling gebeurd is, daarna niet meer. Wij kunnen meldingen van 8 dagen na verzending van de track & trace mail niet meer in behandeling nemen.

Verzendkosten & Verzending
Nederland v/a 75,- gratis (hieronder bedraagt deze € 5,95) (excl. boxsprings)
België € 6,95

Wij versturen de bestellingen met DHL. DHL levert op dinsdag t/m zaterdag. Op de dag dat wij je bestelling naar het door jou opgegeven afleveradres versturen ontvang je hier ook een e-mail van met daarin de track en trace gegevens. Je kan dan zien hoe laat je pakket de volgende dag bij je geleverd zal worden. Je kan uiteraard ook tijdens het plaatsen van je bestelling een ander afleveradres opgeven. Dit is leuk om te doen als je een cadeau naar iemand wilt versturen, of wanneer je overdag op het werk bent. Je kan het bv ook naar je werk laten versturen (gelieve dan wel de bedrijfsnaam en naam van jezelf te vermelden). Je kan ook je bestelling (welke vooraf betaald dient te zijn) komen ophalen in ons magazijn in Leeuwarden (gelieve alleen vooraf te informeren of het bestelde artikel voorradig is).