Accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Rollator accessoires kopen

Met de juiste rollator accessoires heeft u nog meer gemak van uw rollator. Welke rollator accesoires zijn er allemaal verkrijgbaar en wat zijn de voordelen?

Rollator tas kopen

Veel rollators zijn voorzien van een mandje of tas die precies past bij dat merk of type rollator. Toch kunt u ook een losse rollatortas kopen, mocht u op zoek zijn naar meer of andersoortige opbergruimte. Immers: een open mandje is niet altijd handig als het regent en op een dienbland blijft niet alles staan wanneer u gaat lopen. Een losse rollatortas zorgt ervoor dat u de rollator kunt aanpassen aan verschillende weersomstandigheden en situaties. 

Stokhouder voor op de rollator

Maakt u gebruik van een rollator, maar vindt u het prettig om tussendoor ook nog stukjes met een wandelstok te lopen? Met een stokhouder voor op de rollator heeft u altijd beide hulpmiddelen bij de hand zonder dat het u extra moeite kost. 

Oprolbare drempelhulp voor rollator

Hoe licht en modern uw rollator ook is, soms komt u tijdens de wandeling niveauverschillen tegen die u niet of nauwelijks kunt overbruggen door de rollator een stukje op te tillen. Een oprolbare oprijplaat of drempelhulp biedt dan uitkomst. Met een lichtgewicht oprijplaat trotseert u hoge traptreden, stoepen en drempels zonder dat het teveel moeite kost. Een oprolbare drempelhulp is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. 

Met de juiste rolllator accessoires verhoogt u het gebruiksgemak en uw mobiliteit. Bekijk nu al onze rollator accessoires en haal het maximale uit uw rollator!