Rollators XXL

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

XXL Rollator kopen: de juiste rollator bij overgewicht

Een XXL Rollator wordt ook wel een 'heavy duty' rollator genoemd. Een XXL rollator is breder en robuuster dan een gewone rollator. Daardoor is dit type rollator beter uitgerust om rollatorgebruikers met overgewicht te ondersteunen.

De juiste rollator bij overgewicht

Iedere rollator is toegerust op een maximaal gebruikersgewicht (ook wel 'maximale belasting'). Let hier goed op om er zeker van te zijn dat de rollator u voldoende ondersteuning zal bieden. Bent u zwaarder dan gemiddeld, dan is het zeker aan te raden u te oriënteren op een XL Rollator. Dit soort rollators kunnen vaak een gewicht van ruim boven de tweehonderd kilo aan en zullen voor u prettiger en veiliger lopen dan de standaard rollators.

Extra brede rollator

Naast extra ondersteuning en stabiliteit biedt een XXL Rollator nog een ander voordeel: een heavy duty rollator is een stukje breder en heeft dus ook een bredere zitting. Hierdoor kunt u altijd comfortabel zitten en uitrusten. Zelf de minimale rollator zitbreedte bepalen? Meet uw heupbreedte op en tel hier tenminste 2 centimeter bij op. Het zitje op uw rollator moet tenminste deze breedste hebben. Een XXL Rollator heeft een extra brede zitting tot wel 60 centimeter.

Via Rollator Goedkoop bestelt u vanuit huis eenvoudig een XXL Rollator die bij u past. Zo hoeft een rollator kopen helemaal geen tijdrovende of moeilijke klus te zijn. Meer informatie nodig? Kijk ook eens op deze pagina.