Betalingsmethoden

Wij bieden verschillende en veilige betalingsmethoden aan.

iDEAL (internetbankieren)
iDEAL volgt dezelfde procedure als internetbankieren. Als je internetbankiert bij de ING, ABN AMRO,
Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Fortis Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq of ASN Bank dan kan je betalen via iDeal.

Afterpay 
(achteraf betalen/op rekening)
AfterPay voert voor Slaaptextiel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Slaaptextiel achteraf betalen tot een bedrag van €400 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Capayable – Gespreid Betalen (betalen in 3 termijnen)
Bij een bestelling vanaf €99.95 is het mogelijk om gespreid (binnen 3 termijnen) te betalen.
Het eerst termijn gebeurt direct d.m.v. een iDEAL betaling. Zodra het eerste termijn via iDeal is voldaan, wordt je bestelling naar je toegestuurd. Het 2e termijn vind plaats na 30 dagen en het laatste termijn na 60 dagen.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaaloptie. Daar het hier niet om een lening gaat is het tegen 0% rente en geen BKR registratie. 

Overboeking vanuit Nederland (vooraf betalen)
Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een orderbevestiging en direct daarna een e-mail van Multisafepay waar onze betaalgegevens op staan.

Overboeking vanuit het Buitenland (vooraf betalen)
Je ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging en direct daarna een e-mail van Multisafepay waar onze internationale betaalgegevens op staan.